Doe mee met de crowdfundingactie van De Oude Ambachten!

Van de oude tractor moest afscheid worden genomen, en daarom zijn we een crowdfundingactie gestart voor een nieuwe aandrijving voor de wagen. De actie, DOA Duwtje in de rug, loopt van maandag 15 juli t/m zondag 18 augustus. Meedoen aan onze crowdfundingactie kan via Voordekunst.

Voor uw bijdrage willen we u graag van harte bedanken! Als donateur wordt uw naam vermeldt op het spandoek en maakt u tevens kans op een 4-persoons BBQ-pakket gesponsord door Slagerij Van Hooff. Bijdragen aan de crowdfundingactie kan al vanaf € 10. Bij een donatie van € 50 ontvangt u een passe-partout voor de Brabantsedag. De Oude Ambachten hoopt een bedrag van € 3350,- voor de aandrijving op te halen. Een deel hiervan is al toegezegd door steun van Kunstloc Brabant en de Provincie Noord-Brabant.

De theaterparade tijdens de Brabantsedag in Heeze is voor de gemeenschap al sinds jaar en dag een verbindende factor voor jong en oud. Zodoende komen Heezenaren al op jonge leeftijd in aanraking met de Brabantse cultuur & geschiedenis. Kunstloc Brabant steunt deze crowdfunding van harte!

Van de oude tractor moesten we helaas afscheid nemen omdat deze niet meer betrouwbaar genoeg was om het de hele parade vol te houden. Tijdens de aankomende Brabantsedag kan er gelukkig een tractor geleend worden, zodat de wagen niet weer hoeft worden geduwd. De Oude Ambachten wil het bedrag graag besteden aan een eigen mechanische aandrijving voor de wagen, in de vorm van een tractor met generator op de aftakas. Deze investering maakt onze deelname aan de Brabantsedag ook de komende jaren mogelijk.

Help vereniging De Oude Ambachten aan een aandrijving voor de Brabantsedag-wagen en roep al je vrienden, familieleden, buren, collega’s en kennissen op om mee te doen aan onze crowdfundingactie DOA Duwtje in de rug! We zijn je ontzettend dankbaar.

Om bijdragen interessant te maken, staat er voor ieder bedrag een bedankje tegenover!

€10 of meer

Klasse! Een vriendje voor een tientje! Alle donateurs vanaf 10 euro worden vermeld op ons sponsordoek langs de bouwplaats en iedere donateur maakt kans op een 4 persoons BBQ-pakket van Slagerij Van Hooff!

€20 of meer

Super cool! Voor jou een vermelding op het sponsordoek en een heerlijke geschenkfles Brabantsedag bier van De Wijnhoeve uit Heeze, speciaal voor de Brabantsedag gebrouwen!

€30 of meer

Yes! Voor jou een heerlijke witte of rode Brabantsedag wijn, speciaal voor deze gelegenheid geproduceerd door De Wijnhoeve in Heeze.

€50 of meer

Simply the best! Voor jou een passe-partout voor de parade, inclusief paradegids voor de Brabantsedag 2019 en daarnaast wordt jouw naam vereeuwigd op de het voertuig! Ben je verhinderd voor de parade of heb je al een entreekaart? Neem contact op met onze sponsorcommissie voor een passend geschenk.

€150 of meer

Voor de zakelijke donateurs: Vermelding op het spandoek in 2019 en 2020, 2 passepartouts & paradegidsen voor de Brabantsedag 2019 met 2 tribunekaarten (zolang de voorraad strekt). Daarnaast logovermelding op onze website, social media en in de DOA brochure van 2020 (wordt verspreid in de hele wijk). Mogelijkheid tot het aanleveren van promotiemateriaal op de bouwplaats.

€350 of meer

Voor de zakelijke donateurs: Persoonlijke DOA polo (uw logo + “hoofdsponsor” op voorkant). Vermelding op het spandoek in 2019 en 2020, 2 passe-partouts & paradegidsen voor de Brabantsedag 2019 met 2 tribunekaarten (zolang de voorraad strekt). Daarnaast logovermelding op onze website, social media en in de DOA brochure van 2020 (wordt verspreid in de hele wijk). Mogelijkheid tot het aanleveren van promotiemateriaal op de bouwplaats.

€425 of meer

Voor de zakelijke donateurs: U levert ons een ontwerp en wij plaatsen 2 seizoenen lang een sponsordoek van maarliefst 3 bij 1,5 meter langs onze bouwplaats, gelegen midden in de wijk De Nieuwe Hoeven, naast horeca, supermarkt en fitness.

De realisatie van ons crowdfundingproject is mede tot stand gekomen door een bijdrage uit de impulsgelden van Provincie Noord-Brabant en door advies van Kunstloc Brabant. www.bkkc.nl/financiering

Heeft u vragen over de crowdfundingactie of wilt u De Oude Ambachten op een andere manier steunen? Neem dan contact op met onze sponsorcommissie via sponsoring@deoudeambachten.nl