DOA start crowdfundingactie voor nieuwe tractor

15-07-2019

Van de oude tractor moest afscheid worden genomen, en daarom zijn we met De Oude Ambachten een crowdfundingactie gestart voor een nieuwe aandrijving voor de wagen. De actie, ‘DOA Duwtje in de rug’, is vandaag gestart en loopt t/m zondag 18 augustus.

Meedoen aan de crowdfundingactie kan via Voordekunst. Voor uw bijdrage aan de crowdfundingactie wordt u ruimschoots bedankt. Als donateur krijgt u bijvoorbeeld naamsvermelding op het spandoek of een passe-partout voor de Brabantsedag. We hopen een bedrag van € 3350,- voor een mechanische aandrijving op te kunnen halen. Een deel hiervan is al toegezegd door Kunstloc Brabant en de Provincie Noord-Brabant. Kijk voor meer info op www.deoudeambachten.nl/crowdfunding.

Help vereniging De Oude Ambachten aan een aandrijving voor de wagen en roep alle vrienden, familieleden en kennissen op om mee te doen aan de crowdfundingactie ‘DOA Duwtje in de rug’!


De realisatie van ons crowdfundingproject is mede tot stand gekomen door een bijdrage uit de impulsgelden van Provincie Noord-Brabant en door advies van Kunstloc Brabant. www.bkkc.nl/financiering

Ga terug