Wagenbouwersgroep De Oude Ambachten haalt uw kerstboom op!

21-12-2018

Uw kerstboom kunt u dit jaar voor een klein bedrag laten ophalen door wagenbouwersgroep ‘De Oude Ambachten’. Wij rijden op zaterdag 5 januari door heel Heeze om de bomen bij u op te komen halen.

Kerstbomen worden sinds een aantal jaar niet meer gratis ingezameld in de gemeente Heeze-Leende. De Oude Ambachten schiet inwoners van Heeze te hulp en maakt het gemakkelijk door de kerstbomen thuis op te halen. Met uw bijdrage steunt u De Oude Ambachten, zodat wij ook in 2019 weer een volwaardige wagen kunnen bouwen.

Voor € 3,- koopt u in de winkel of via de mail een bandje voor om de kerstboom. De bandjes zijn in Heeze te koop bij Hema Heeze en door te mailen naar activiteitencommissie@deoudeambachten.nl Op een lijst bij de kassa/servicebalie noteert u uw straatnaam, zodat we weten waar de kerstboom moet worden opgehaald. Het bandje bevestigt u aan de kerstboom die u op zaterdag 5 januari vóór 9.00 uur aan de straat legt. Wij zorgen er dan voor dat de kerstboom wordt opgehaald.

De bandjes zijn t/m donderdag 3 januari te koop. Kerstbomen worden alleen binnen Heeze opgehaald. Daarnaast wordt verzocht alle versiering van de kerstboom te verwijderen, het liefst ook engelenhaar, spuitsneeuw en dergelijke.

Ga voor meer info over deze actie naar www.deoudeambachten.nl. Heeft u vragen, dan kunt u mailen naar activiteitencommissie@deoudeambachten.nl

Ga terug