Kerstboomactie De Oude Ambachten weer van start

22-11-2020

Het is dit jaar weer mogelijk om uw kerstboom na de feestdagen op te laten halen door wagenbouwersgroep ‘De Oude Ambachten’. De ophaalactie vindt dit jaar plaats op zaterdag 8 januari 2022. Voor een bedrag van € 3,- koopt een bandje die u aan de kerstboom bevestigt. De kerstboom legt u vervolgens op zaterdag 8 januari vóór 09.00 uur aan de straat zodat de wagenbouwers deze kunnen ophalen.

Sinds een aantal jaar worden kerstbomen niet meer ingezameld door de gemeente Heeze-Leende. Het is ook niet meer mogelijk om groenafval gratis naar de milieustraat te brengen. De Oude Ambachten schiet inwoners van Heeze en Sterksel te hulp door de kerstbomen aan huis op te halen. Hoe handig is dat? Met uw bijdrage steunt u tevens onze vereniging, zodat wij in 2022 (hopelijk) weer een wagen voor de theaterparade van de Brabantsedag kunnen bouwen.

De kerstboombandjes zijn nog tot en met donderdag 76januari te koop bij de verschillende verkooppunten. De bandjes worden verkocht bij Hema Heeze, Welkoop Heeze, Spar Sterksel en online. Kijk voor meer informatie over deze actie op www.deoudeambachten.nl/kerstboomactie.

Ga terug