Kerstboomactie De Oude Ambachten

Kerstboomactie 2024 is weer achter de rug. We zijn blij dat we weer veel bandjes hebben mogen verkopen. De opbrengst leggen we bij ons bouwbudget voor het komende jaar. We krijgen al vragen (nu al, ja) over onze volgende kerstboomactie. Hieronder vindt u het antwoord.


Wat houdt de kerstboomactie in?

In de gemeente Heeze-Leende is na de feestdagen geen centrale inzameling voor kerstbomen. Om inwoners van dorpen in deze gemeente een handje te helpen, organiseert wagenbouwersvereniging De Oude Ambachten jaarlijks een kerstboomactie. Voor een klein bedrag kunt u de kerstboom door vrijwilligers van onze vereniging voor uw deur laten ophalen. Zo heeft u geen gedoe met het afvoeren van uw kerstboom én steunt u een lokale vereniging.

Worden er in 2025 weer kerstbomen opgehaald?

Jazeker! De afgelopen jaren werd er veelvuldig gebruikt gemaakt van de actie. Op 11 januari 2025 zal de actie dus weer plaatsvinden. In Heeze en Sterksel worden er in ieder geval kerstbomen opgehaald. Voor bomen in Leende verwijzen wij u naar de ophaalactie van de carnavalsvereniging. Houd onze sociale media en deze website in de gaten voor de start van de verkoop van de bandjes. 

Heeft u een andere vraag over de kerstboomactie? Stuur ons een mail.